Je huis in jouw stijl weergeven

Je hebt een bepaalde wens en vanuit die wens ga ik aan het werk. Het betekent het juist vertalen van jouw stijl naar een creatief en uniek ontwerp. Ik ben bekend met alle stijlen en hierdoor kan ik combinaties maken die bijzonder en verrassend zijn.

Soms lukt het niet om een passend meubel te vinden. Dan is maatwerk nodig. Ik heb ruime ervaring in het ontwerpen van kasten en tafels, ook juist voor bedrijfsinrichting. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen, daar ben ik van op de hoogte. Maar ook de juiste kleurcombinaties adviseer ik je. Het begeleiden van het bouwproces neem ik je uithanden. Het product wordt precies zoals je wenst maar uniek en minutieus. Passend in de ruimte of bij jouw persoonlijkheid.

Styling kan iedereen! Maar professioneel stylen is echt een heel andere visie op een woning bij de bewoner onder de aandacht brengen. Het lost vragen in als: hoe creëer ik rust in een woning? Hoe deel ik mijn meubels het best in. Of na een verhuizing: passen de meubels nog wel? Is een meubel niet te groot of juist te klein. Hoe ervaar ik daglicht het best.

"Bij een goed stylingadvies voor bijvoorbeeld thuiswerkenden is het mogelijk je interieur zo aan te passen dat je minder snel moe wordt of dat je gewoonweg meer overzicht hebt. De werkplek rustiger en aangenamer maken, dat verdient zich meteen terug!”

Ik kan vertellen hoe een bepaalde kleur je gemoedstoestand beïnvloedt. Dit zorgt ervoor dat het interieur voortaan bijdraagt aan waar de ruimte voor bedoeld is. Dit geldt natuurlijk ook voor de keuze van de objecten in de ruimte. Dit kunnen kasten, stoelen, tafels zijn. Maar ook kunstvoorwerpen en accessoires. De ruimte komt voortaan veel beter tot zijn recht.

Geïnteresseerd of heb je vragen?