Eigenlijk is een schoon en opgeruimd kantoor een goed visitekaartje voor je klant, het zegt iets over je handelen. Het heeft nog meer functies. Bijvoorbeeld het welbevinden van je personeel. Als het personeel lekker zit en het naar hun zin heeft, gebeurt er ook meer. U slaat dus eigenlijk twee vliegen in een klap. Daarnaast zorgt groen op kantoor; een plant, boom of struik voor een beter leefmilieu van je werknemers. Je medewerkers zijn minder snel moe en functioneren beter. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Ik houd daar desgewenst rekening mee.

Een goede omgeving stylen houdt nu eenmaal meer in dan zomaar iets ergens leuk neerzetten. Ik ontwerp ook meubels  op maat om het beste uit de ruimte naar boven te halen. Ik werk met een serieuze beknopte doelstelling. Het gaat erom dat de ruimte bijdraagt aan functie, persoonlijkheid, welbevinden en vooral op kantoor… werkbaarheid.

Tegenwoordig wordt weleens gezegd “zitten is het nieuwe roken”. Ik heb contacten met leveranciers van kantoormeubilair waaronder ook zit-sta bureaus voor een gezonde en gevarieerde werkhouding. Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden.

Ruimtes die ik zoal inricht:

  • Ontvangstruimtes
  • Flexibele werkplekken
  • Kantoortuinen
  • Vergaderruimtes
  • Kantines

Geïnteresseerd of heb je vragen?