Ik heb vijftien jaar gewerkt als verpleegkundige. Ik weet daarom heel goed wat een passend interieur is voor een zorginstelling. Omdat ik er zolang in gewerkt heb, ken ik alle problemen waar een zorginstelling, een verzorgende of juist cliënt tegenaan loopt. Juist dit maakt mij uniek om een ruimte te maken die al deze problemen niet meer heeft.

Daar waar vroeger alles wit moest zijn is er nu veel veranderd. Er is weer kleur in het interieur gekomen! In ziekenhuizen, verpleeghuizen, artsenpraktijken, ziet het er vaak verfrissend uit. Wachtkamers en zelfs operatiekamers hebben een verrassend interieur. Dit heeft een groot effect op de cliënt of bezoeker van deze ruimte. Het ziet er minder klinisch uit en men is minder onrustig. Ook het personeel werkt prettiger op deze manier en dat heeft effect op het handelen en humeur van mensen.

Marianne van de Peut

Dit is in het belang voor de beoordeling die iedere zorginstelling krijgt. Kortom; goed inrichten doet er echt toe. In een eerste gesprek wil ik je daar alles over uitleggen.

Geïnteresseerd of heb je vragen?